Minőség és szakértelem 1993 óta

A német Wolf márka kizárólagos magyarországi forgalmazójaként már több mint 25 éve vagyunk kiemelt szereplője a fűtési- és szellőztetési megoldások piacának.

A híres Wolf gyár Bajorország szívében, a gyönyörű Mainburgban található, és a környék legjelentősebb, nagy létszámú munkaerőt foglalkoztató központja. Kevesen tudják, de Wolf gyár izgalmas története az 1960-as években kezdődött, amikor egy komlótermesztő gazda (Wolf úr) a terményveszteség csökkentéséért hozott létre speciális terményszárítót, ami gyakorlatilag az első hőlégfúvó volt a Wolf márka életében.

Kellemes otthon. Friss levegő. Teljesebb élet.

A Wolf csapataként nap mint nap azért dolgozunk, hogy minél több családnak biztosítsuk otthonuk melegét és az egészséges, friss levegő folyamatos utánpótlását.

Beruházók számára pedig minőségi német fűtési- és szellőzéstechnikai termékeink választásával hosszú távon is megbízható és professzionális megoldást kaphatnak a nagyobb épületek fűtésével és optimális légcseréjével kapcsolatban.

Megbízható partner hosszú távon.

Az általunk kínált fűtési- és szellőztetési rendszerek hosszú távú megbízhatóságára is maximálisan számíthatsz. A műszaki tanácsadás és a legmegfelelőbb berendezés és szabályozás kiválasztásán túl segítünk azok folyamatos karbantartásában, valamint esetleges szervizelésében is.

Az aktuális szabályozásokkal összhangban.

Szakértő munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik az aktuális építésügyi előírásokat, amihez maximálisan igazítani tudjuk termékeinket és megoldásainkat is.

Ennek megfelelően például büszkén képviseljük a zöld megoldásoknak számító hőszivattyús, napkollektoros és speciális energiatakarékos szellőztetési megoldásainkat.

Ha már te is régóta keresed a számodra, vagy beruházó partnered számára legoptimálisabb fűtési- és szellőztetési megoldásokat, akkor kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot!

 

REFERENCIÁK