CRL

A WOLF CRL típusú légkezelők forgódobos hővisszanyerővel rendelkező energiatakarékos kompakt befúvó-elszívó berendezések. Konfigurálása akár az 5 perces online méretező programunkkal is megtörténhet.

A CRL szellőzőgép család optimális méretekkel rendelkezik. Igény szerint háromféle forgódobos hővisszanyerő alkalmazható:

kondenzációs, entalpia és szorpciós.

Valamennyi berendezés a legkorszerűbb légoldali szigeteléssel rendelkezik, így a forgódobos hővisszanyerőn is 2% alatti a szivárgás (visszaáramlás).

Szorpciós rotor alkalmazásánál az elszívott levegő nedvességtartalma közvetlenül a friss levegőbe jut.

Minden berendezés elektromosan előre szerelt, de részekre bontva is beszállítható. A szétválasztásnál dugós csatlakozások vannak.

A CRL berendezések a frisslevegőt megszűrve, felmelegítve/-(lehűtve), a szükséges mennyiségben (folyamatos szabályozás) vezetik be a helyiségekbe. Ugyanakkor elszívja és eltávolítja az elhasznált, CO2-vel telített levegőt a szükséges mennyiségben. Egyidejűleg eltávolít egyéb szennyező anyagokat is a helyiségből, pl. illatokat, párát, porokat. A hőcserét egy korrózióálló forgódobos hővisszanyerő biztosítja, amelynek hatásfoka akár 90% és nedvességátadása 90% felett is lehet. Így a fűtési primer energia költségek jelentősen csökkennek. Az energiahatékony ventilátorok (megfelelő SFP szám) csökkentik a villamos energia költséget is.

 

Tovább az 5 perces online konfigurátorhoz

Írjon nekünk!