CWL-2

A CWL-2-es széria kiváló választás lehet bárkinek, aki lakásszellőztető berendezést keres a kompakt mérete, kis tömege és alacsony áramfogyasztása miatt. A készülék lelke az ellen-keresztáramú hővisszanyerő max. 99%-os hővisszanyerési hatásfokkal. Beépített előfűtőjének segítségével biztosítva van a fagyvédelem, illetve megfelelő külső (és belső) hőmérséklet esetén teljesen automatikusan kinyit a bypass zsalu a külső levegő a hővisszanyerő megkerülésével jut be a helyiségbe.

Ne aggódjon a túl száraz levegő miatt! Entalpia hőcserélővel ellátott változat is kapható. Ilyen esetben az elszívott levegő nedvességtartalmának egy része is visszanyerhető. Az entalpia hővisszanyerőnél egy speciális membránfólia hőátadó felület található, amely biztosítva a friss- és az elhasznált levegő tökéletes elválasztását, mégis lehetővé teszi a nedvességátadást a két légáram között. A hagyományos hővisszanyerővel szemben 3 – 5%-kal magasabb relatív nedvességtartalmat tud a helyiségekben biztosítani.

A friss levegő megszűrésére a G4 szűrőn kívül F7–es pollenszűrőt is használhat. További opció lehet az utófűtő, a már említett entalpia hővisszanyerő, valamint a légminőség- CO-2 és a páratartalom érzékelő.

RM-2 szabályozóval lehetőség van szellőzési időprogram beállítására, „holiday” üzemmód lehetőségével is. Szabályozó nélkül a légmennyiség fokozatok változtatására még így is adott a lehetőség az érintőképernyős kijelzőn. Amennyiben WOLF fűtőkészüléket is párosít a rendszerhez, akkor egy BM-2 szabályozóval a szellőztető- és a fűtő készüléket is vezérelni tudja. Link Home interfésszel (meglévő LAN/WLAN internet kapcsolattal )telefonról, vagy számítógépről is lehet állítani a különböző időprogramokon és paramétereken.

 

 

Írjon nekünk!