CWL Excellent

A CWL-180 Excellent, CWL-300 Excellent és CWL-400 Excellent jó választás annak, aki lakásszellőztető berendezést keres a kompakt mérete, kis súlya, alacsony áramfogyasztása miatt. A készülék lelke az ellen-keresztáramú hővisszanyerő, amely akár 95 %-os hatásfokot is biztosíthat. A CWL-300 Excellent és a CWL-400 Excellent bypass-szal és beépített elektromos előfűtővel rendelkezik.

A friss levegő megszűrésére a G4 szűrőn kívül F7–es pollenszűrőt is használhat (opció). További opció lehet az elektromos utófűtő, az entalpia hővisszanyerő, valamint a légminőség- és a páratartalom érzékelő.

Entalpia hővisszanyerővel az elszívott levegő nedvességtartalmának egy része is visszanyerhető. Az ilyen hővisszanyerőnél egy speciális membránfólia hőátadó felület található, amely biztosítva a friss- és az elhasznált levegő tökéletes elválasztását, mégis lehetővé teszi a nedvességátadást a két légáram között.

A hagyományos hővisszanyerővel szemben 3 – 5%-kal magasabb relatív nedvességtartalmat tud a helyiségekben biztosítani.

BM-2 szabályozóval lehetőség van szellőzési időprogram beállítására. Link Pro interfésszel (meglévő LAN/WLAN internet kapcsolattal ) telefonról, vagy számítógépről is lehet állítani a különböző időprogramokon és paramétereken.

Írjon nekünk!