KG Top (ATEX)

A KG Top berendezések Eurovent minősítéssel rendelkeznek.

A tervezői, szerelési munkát segítő kiválasztási program energetikai paraméterei egyben segítik a beruházók döntéseit is: a mértékadó energetikai jellemzői szinte valamennyi építőipari beruházáshoz megfelelően használhatók.

A készülékek szerkezeti felépítése többféle új megoldást mutat, amelyek egymással tökéletes összhangban vannak. Az összedugható keretszerkezet egyben igény esetén egy darabokban történő szállítást, helyi összeszerelést is jelenthet. A készülék burkolata 50 mm-es nagy sűrűségű, nem éghető ásványgyapot (A1) hőszigetelésű panelszerkezet. A készülék belső-külső felülete horganyzott acél, vagy porszórt bevonatú vagy rozsdamentes acél. A lemezek közötti szigetelés biztonságos, hőhídmentes légoldali zárást ad és fertőzés-, nedvesség- és öregedés ellenállók.
A készülék optimális méretű felépítése és az építőelemek sokoldalú felhasználhatósága maximális energia hatékonyságot és a karbantartási költségek csökkentése mellett, hosszú élettartamot biztosít, valamint megfelelnek az ErP 2018 elvárásainak.
A beépített anyagok minőségi színvonala sokféle felhasználásnak megfelel. A berendezések igény esetén kielégítik az ATEX robbanásbiztos berendezéseinek elvárásait is.

A készülék belső felületén nem tapadhat meg egészségre ártalmas kórokozó baktérium.

A építőelemes berendezés változatok
⇒ a DIN 1946-T4 szerinti higiénikus kivitel
⇒ beépített hűtéstechnika
⇒ légszárítás épületekhez és uszodákhoz
⇒ beépített szabályozás

 

Tovább a 2 perces online építőelemes légkezelő konfigurátorhoz

Írjon nekünk!