KG TOP Higiénikus

A DIN 1946-T4 szabványnak megfelelő építőelemes KG Top gépek jelentik a higiénikus kivitelt. Az igényeknek és a szabványoknak megfelelően a lehetőségek széles tárháza adott.

A készülékek szerkezeti felépítése többféle új megoldást mutat, amelyek egymással tökéletes összhangban vannak. Az összedugható keretszerkezet egyben igény esetén egy darabokban történő szállítást, helyi összeszerelést is jelenthet. A készülék burkolata 50 mm-es nagy sűrűségű, nem éghető ásványgyapot (A1) hőszigetelésű panelszerkezet. A készülék belső-külső felülete horganyzott acél, vagy porszórt bevonatú vagy rozsdamentes acél. A lemezek közötti szigetelés biztonságos, hőhídmentes légoldali zárást ad és fertőzés-, nedvesség- és öregedés ellenállók.
A készülék optimális méretű felépítése és az építőelemek sokoldalú felhasználhatósága maximális energia hatékonyságot és a karbantartási költségek csökkentése mellett, hosszú élettartamot biztosít, valamint megfelelnek az ErP 2018 elvárásainak.
A beépített anyagok minőségi színvonala sokféle felhasználásnak megfelel. A berendezések igény esetén kielégítik az ATEX robbanásbiztos berendezéseinek elvárásait is.

A készülék belső felületén nem tapadhat meg egészségre ártalmas kórokozó baktérium.

Írjon nekünk!