FGB-(K) 24/28/35

Az FGB sorozat háromféle hőteljesítménnyel, fűtő és kombi kivitelben kapható. Az FGB minden olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy modern kondenzációs falikazánnak kell.

A stílusos burkolat és a kompakt méret széles körű telepítési lehetőséget biztosít. Hosszú élettartamot biztosít a tartós anyagból készült alumínium-szilícium öntvény fűtési hőcserélő, a rézcsöves csatlakozások, az üvegszál erősítésű poliamid hidraulikai blokk és a kombi változatokban lévő rozsdamentes acél HMV hőcserélő.

A beépített szabályozó lehet időjáráskövető (külső hőérzékelővel), de csatlakoztatható valamennyi WOLF szabályozóhoz is, lehetővé teszi egy napkollektoros rendszerbe történő integrálást, és lehetőséget biztosít internetes elérésre böngészőn vagy iOS/Android applikáción keresztül (WOLF LinkPro interfésszel meglévő LAN/WLAN internet kapcsolattal). A LinkPro csatlakoztatásával a felhasználó és akár egy szervizes is online módon elérheti a szabályozási paramétereket, ezzel távfelügyeletet biztosíthat a még komfortosabb üzem, a nagyobb energia megtakarítás és a legnagyobb kényelem érdekében. A falikazán nagyméretű kijelzője az összes fontos üzemi paramétert mutatja az egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületen. A HMV mennyisége 2 – 16 l/perc tartományban változhat. A gyorsindítási funkcióval és a gyors hőmérséklet adaptációval mindig megfelelő HMV hőmérsékletet biztosít.

Írjon nekünk!